ХАЗАРД 2

Хазард 2 се наоѓа во центарот на градот и располага со 6 професионални маси за билијард, 2 пикада, соби опремени
со ТВ,PS 3 и PS 4, мини кино и 3D мини кино, клима уред. Работно време Секој ден.
Може да резервирате на 071/330-023 или во клубот

 

Дојдете и уживајте во прекрасната атмосфера со вашите пријатели и поминете прекрасен период од вашиот ден играјќи билијард, пикадо или пак во поголемо друштво одиграјте партија карти и уживајте во приватноста која Ви ја нудиме.
Погледнете ги сликите и ќе сфатите за што всушност зборуваме.
Повелете, посетете не!

 

Галерија:

[zooeffect AwCApsbCazNQ]