ХАЗАРД 1

Хазард 1 се наоѓа на Новата Железничка Станица во Скопје и располага со 6 професионални маси за билијард, 2 пикада и клима уред, ДВД и телефон за нарачки од шанкот. Работно време секој ден.
Може да резервирате на 071/ 330 809 или во клубот.

 

Дојдете и уживајте во прекрасната атмосфера со вашите пријатели и поминете прекрасен период од вашиот ден играјќи билијард, пикадо и уживајте во приватноста која Ви ја нудиме.
Погледнете ги сликите и ќе сфатите за што всушност зборуваме.
Повелете, посетете не!

 

ГАЛЕРИЈА:

[zooeffect AAAA-srJXvid]