Хазард 1 се наоѓа на Новата Железничка Станица во Скопје и располага со 6 професионални маси за билијард, 2 пикада.Работно време секој ден. Може да резервирате на 071/ 330 809 или во клубот.  
Хазард 2 се наоѓа во центарот на градот и располага со 6 професионални маси за билијард, 2 пикада, соби опремени со ТВ,PS 3 и PS 4, мини кино и 3D мини кино, клима уред. Работно време Секој ден. Може да резервирате на 071/330-023 или во клубот.
+

ПЕЧАТИ КУПОН

+

ПЕЧАТИ КУПОН

+

ПЕЧАТИ КУПОН

ХАЗАРД 1: 071/330 809 ХАЗАРД 2: 071/330 023